tears of angels

dette er et board der er slev opfundet der er ingen realisme overhovedet på denne side og folk spiller på eget ansvar
 
IndeksPortálGalleryFAQSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLogin

Share | 
 

 en ydmyg bøn om hjælp

Go down 
ForfatterBesked
valantha
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 961
Age : 28
Location : ølstykke
Registration date : 15/11/07

IndlægEmne: en ydmyg bøn om hjælp   Tirs feb 05, 2008 12:23 pm

rastina lanede ude foran huset i amrende bar hun valanha som hun blidt satt fra sig hun var vred valantha der lige var blevet sat til jorden smilede venligt til den mægtige krigerengel "det er her tror jeg nok men jeg ved ikke om han er hjemme" rastina lod blidt en hånd køre igenem hendes hår "det er forsøget værd eftersom vores sidste forsøg på at finde kain mislykkes så er han vores sidste håb selv om det streider imod alle mine princpper men vi må heller antage menenske form så vi ikke bliver opdaget" hun lod sine røde vinger forsvinde hendes hjælm skulte hendes ansigts udtryk valanta nikkede og lod sine flammende øjene forsivnde sammen med hendes hvide vinger valantha gik frem til døren og bankede på

_________________
valantha/rastina

jeg er delvisordlind -undskyld
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.warofsouls.forumotion.com
Angel
nyskabt
nyskabt
avatar

Antal indlæg : 97
Registration date : 12/12/07

IndlægEmne: Re: en ydmyg bøn om hjælp   Tors mar 13, 2008 6:15 pm

Flere hundes glammen sqatte straks i kor så snart de havde placeret deres føder imod jorden. Marco's hunde havde hørt vingernes basken på lang afstand, men da de mærkede at det ikke var Marco, begynde de straks at alamere voldsomt til alle der lige var i nærheden.
En skiggelse lidt derfra nærmede sig hastigt, de lange brede vinger baskede voldsomt i vinden og lod den muskuløse krop svinge sig frem af i voldsomme hug.
Han nåede sit hus inden få sekunder, landede lydløst bag dem, smilte roligt og sagde så pludselig som et lyn fra en skyfri himmel hej, søger i mig? han fortsatte lydløst forbi dem og he til døren. Han åbnede den ulåste dør op og trådte så ind til en kæmpe entré med en stor bred spandsk trappe og døre nok til at de umuligt kunne indeholde ferskellige ting alle sammen.
Han smilte kort, holdte døren for dem og konstaterede så bydende kom indenfor! han kiggede afventende på dem, ventede roligt på at de skulle begynde at snakke.
Hundene havde hørt at Jack var kommet, så nu kom der to langhårrede schæfferhunde løbbende lige hen imod ham. De var tydeigt glad for at se ham, men de stoppede vagtsomt op da de så at der kom andre med. De snuste roligt til luften og stod så nrmes der som forstennede og holdte nøje øje emd hver af deres bevæggelser..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
valantha
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 961
Age : 28
Location : ølstykke
Registration date : 15/11/07

IndlægEmne: Re: en ydmyg bøn om hjælp   Fre mar 14, 2008 11:11 am

de to kvinder så på hinanden hvor efter hende med hjælmen nikkede til den ene som nejede "ja vi ønsker at tale med dig da det ikek stod i vores magt at fine kain" hun trådte tøvende ind den af kvinderne der bar hjælmen sukkede opgivende og gik ind efter den anden sorthårede val så på marko og begyndte at spænde sine vifter af en enkel dråbe dæmon blod faldt på gulvet hunb lagede dem væk krigerenglen tog ligeledes og fjerende sin lange kåre og lage derefter amrnede over kors hun ligende ikke en der brød sig om siturationen

_________________
valantha/rastina

jeg er delvisordlind -undskyld
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.warofsouls.forumotion.com
Sponsored content
IndlægEmne: Re: en ydmyg bøn om hjælp   

Tilbage til toppen Go down
 
en ydmyg bøn om hjælp
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
tears of angels :: cuil :: det beboede område :: Marcos hus-
Gå til: